Gites de Port-Punay

Surroundings

De Boerderij Les Logis de Port Punay ligt op de atlantische kust, juist tegenover Fort Boyard. 300 meter verder, vindt een mooi gezichtspunt op de drie eilanden : Aix, Oléron en Ré, alle gemakkelijk bereikbaar met auto of boot. Op de zelfde afstand van de boerderij, een Thalassothérapie centrum van goed kwaliteit.

Die ligt in de gemeente van Châtelaillon Plage, in het departement van Charente Maritime, klein badstation met een aangenaam strand bij hoogwater.

De centrum van de stad is twee kilometer verder van de boerderij. Daar vindt U alle mogelijke winkels, een supermarkt alle dagen open (behalve op maandag voormiddag), en nog alle diensten (dokter, tandarts, verpleegster, apotheek, …).

Een groot aantal restaurants van de eenvoudiger tot de voornaamste (Les flots des époux Marzin), sympathische pannekoekerijen (Bains des Fleurs de Mr Lacau) en mosselen en oesteren in het dorp van Boucholeurs.

La Rochelle is vandaar één kwartiertje autobereikbaar.

Als U nu binnen het land rijdt, vindt U Le Marais Poitevin 60 kilometer verder of Rochefort sur Mer ook 15 minuten autobereikbaar; twee uren voor de Futuroscope en een groot aantal Romaanse kerken zoals Aulnay.