Gites de Port-Punay

Het domein

De verbleven, in een voormalige boerderij van XVIIIste eeuw, worden kompleet gerenoveerd, goed uitgerust met fijne meubelen en ultramoderne inrichting : afwasmachines, wasmachines, droogkast, koel- en diepvrieskast, magnetron, televisie boven alledaagse materiaal. Ieder badkamer heeft een eigen ruime douche met goed toegankelijke WC. De kamers van het gelijk vloer zijn speciaal voor gehandicapeerde personen toegangbaar en voorzien van bed- en handlinnen. U hebt een directe toegang naar de gesloten erf van de hoeve, groot ruimte van 5000 vierkante meter met bloemen en bomen, en vlakbij de zwembad.

Romuald (2/4 personen)

De eerste noemt Romual en is de kleinste, ongeveer 50 m² op gelijk vloer. De woonplaats is met een canpé-bed uitgerust, een keuken, een slaapkamer met een 2-pers. bed, een douche en WC. Mogelijke toegang naar Clairette.

Pictures

Clairette (4 personen)

De tweede noemt Clairette. Ongeveer 80 m² op gelijk vloer. Met een grote woonplaats, keuken, een kamer met 2-pers bed en een kamer met twee 1-pers bed, een badkamer met douche en WC.

Pictures

Le Patio (6/8 personen)

De derde noemt Le Patio en is de grootste. Ongeveer 155 m² op twee verdieping. Op gelijke vloer; een grote woonplaats, een keuken, een WC, een kamer met 2-pers bed, een badkamer met apart douche, een patio met planten versiert en trappen. Op eerste verdieping; een badkamer met douche en bad, een WC, een kamer met een 2-pers bed en een andere kamer met 2 bedden van 120 cm. Toegang mogelijk naar Musique.

Pictures

La Musique (5 personen)

De vierde woning noemt Musique. Ongeveer 100 m² op twee verdiepingen. Op gelijk vloer, een grote woonplaats met schoorsteen, WC. Op eerste verdieping, kamer met 2-pers bed en 1-pers bed, een tweede kamer met twee 1-pers bedden, een badkamer met douche en bad en een tweede WC. Toegang naar Patio mogelijk.

Pictures

L'étable

Onze laatste "Gite"

Pictures

Zwembad

Dit is een openlucht zwembad, beveiligd met een hek. Om toegang te krijgen tot het zwembad, moet u steekt de "salon", wat betekent dat je moet de toetsen, kunt u vragen aan Chantal BOURDEAU. In geen geval kunnen wij verantwoordelijk gesteld worden voor eventuele ongevallen te wijten aan het zwembad! BELANGRIJK: u moet waken over uw kinderen!

Pictures